Az Építechture Marketplace kialakításával lehetőséget teremtünk a gyártók és manufaktúrák számára, hogy közvetlen kapcsolatba kerüljenek a végfelhasználókkal.

1

Építőipari szektor digitalizációja

Egy márka számára nem csak online láthatóságot kínálunk, hanem egy olyan piacteret teremtünk, ahol a legkisebb manufaktúrától a legnagyobb gyártókig mindenki számára lehetőség nyílik az általa előállított termékek széles körű értékesítésére.

2

Ellátási lánc rövidítése

Az ellátási lánc rövidítése átláthatóságot eredményez, mivel könnyebben nyomon követhető, hogy az anyagok és termékek honnan származnak sőt a vevő akár közvetlen kapcsolatba léphet a gyártóval. Ez csökkenti a végfelhasználói árat és növeli a minőségellenőrzést.

3

Lokális gyártás erősítése

A helyi gyártás támogatása hozzájárul a helyi gazdaság erősítéséhez és munkahelyteremtéshez. A lokális gyártás lehetővé teszi a gyorsabb reagálást a piaci változásokra és a rendelések személyre szabására, mivel kevesebb idő és erőforrás szükséges a termékek előállításához és szállításához.

A mi inspirációink a kezdetektől

Az Építechture Marketplace digitális platformja és közösségi felületei révén célunk, hogy élvezetes és személyes élményt nyújtsunk az építészeti és design termékek beszerzéséhez, valamint egyedi, emberközpontú történetek segítségével közelebb hozzuk egymáshoz a legkíválóbb gyártókat és azokat, akik otthonaikat különlegessé szeretnék tenni. 

Magyarország első design piactere