Norna Design

A NORNA tervezési elképzeléseit ketten Pinezits Petra és Takács Alexandra alakítjuk – mindketten formatervezőként - „fonjuk a márka sorsának fonalait”. A márka neve ugyanis a skandináv mitológia Nornáira, a múlt, jelen és jövő istennőire utal, akik az egyes életutak alakulásáért felelősek a mítosz szerint.

Koncepció

A márka koncepciója az egyetemi években fogalmazódott meg bennünk a MOME mester szakán. Felfedeztük, hogy a kész munkáink jól működnek együtt, közben egymás segítőivé és barátokká váltunk.

Együttműködés

Szeretünk csapatban dolgozni, így szélesebb látókörrel, de egy hasonló kvalitású személy biztos értékítéletével, több megvilágításból is képesek vagyunk megvizsgálni a tervezés során felmerülő kérdéseket.

Stílus

Az tartja fent az érdeklődésünket, hogy mindig egészen más témafelvetéssel foglalkozunk, ami alakítja a tervezési folyamatokat és döntéseket. Emiatt pedig tudatosan nem korlátozzuk a márkát semmilyen stílusirányzatra, a narratív design az, ami összeköti a tárgyainkat.

Kortalan bútorok

A NORNA-t a kortalan bútorok iránti rajongásunk hívta életre, olyan bútorokat szeretnénk alkotni, aminek történetük van. Először mindig a múltban kutatunk, aztán a jelenbe helyezzük a történetet, közben pedig egy javaslatot teszünk a jövőre is. A kész munka így nem csak egy tárgy, hanem egy bútorban manifesztálódott történet, ami generációkon át „mesélhetnek” a felhasználójának. 

Vásárolj közvetlenül a gyártótól Magyarország első design piacterén.

Egyedi kérésed van?

Egyedi megrendelések és érdeklődés céljából írj üzenetet és vedd fel a kapcsolatot.