Reble

A széria formavilága, az építkezések alapelemeként is szolgáló egyszerű, ősi tömbből indult ki, ugyanakkor ez nem egy zárt elemet helyez a középpontba, hanem a belső struktúráját is felfedő tárgyat, amely egyik oldalról nézve egy tömör idomot, míg a másikról egy légies struktúrát mutat.

Sokoldalúság

A Reble bútorok bármilyen helyiségben megállják a helyüket: konzol- és dohányzóasztalként a nappaliban vagy éjjeliszekrényként a hálószobában.

Időtlen design

Tárgyaik ötvözik a letisztult funkcionalitást és a kortárs időtlen megjelenést a márvány klasszikus dekadenciájával, egyedi, időtlen belső bútort alkotva a modern és klasszikus terek számára.

Fenntarthatóság

A REBLE Table R szériájának lapjai eltérő színekben elérhetőek, mivel fel nem használt, funkcióját kereső lapokból állnak. A kollekció a modern, indusztriális hatású fém, valamint a klasszikus, fényűző márvány ambivalens harmóniájának hála bármilyen stílusú térfelejthetetlen elemévé válhat.

Identitás

A REBLE az Architres Stúdió által megalkotott brand, amely természetes kő felhasználásával készít egyedi bútordarabokat, termékeket valamint szoborszerű alkotásokat, megmaradt és fel nem használt anyagból. Ezzel a koncepcióval mutatja be, hogyan lehet egy elhanyagolt anyagot felemelni, azt a design körforgásba visszavezetni és ezeket elhelyezni bármilyen térben. Cél a fenntartható design támogatása ésszerű keretek között, a pazarlásra való figyelemfelhívással. 

Vásárolj közvetlenül a gyártótól Magyarország első design piacterén.

Egyedi kérésed van?

Egyedi megrendelések és érdeklődés céljából írj üzenetet és vedd fel a kapcsolatot a Reble-el!