Komok

Célunk, hogy olyan bútormárkát hozzunk létre, amely fenntartható alternatívát kínál a bútorpiacon, csökkentve ezzel az iparág káros hatásait, elősegítve az egyszerű, tartós és értékes tárgyak kultúráját.

Ökológiai lábnyom

Minden tárgy életciklusa elengedhetetlen számunkra.A tervezést és a prototípuskészítést a megújuló, újrahasznosítható és tartós anyagokra összpontosítva közelítjük meg.Mindig előnyben részesítjük a rendelkezésre álló vagy helyben készült anyagokat, és helyi gyártókkal dolgozunk együtt.

Helyi források és gyártások

A Komok középpontjában nem a kézzel készített egyedi bútorok állnak, hanem a rendelkezésre álló technológia és ipari módszerek megfelelő felhasználása a gyártók és tervezők tudásával ötvözve.

Fenntartható

Fenntartható gyártási folyamatunk a környezet iránti rendíthetetlen elkötelezettségünket tükrözi, kiküszöbölve a túltermeléssel járó pazarlást, mellyel letesszük a voksunkat a lelkiismeretesebb és tudatosabb választás mellett. 

KOMOK

A Komok egy építészek által alapított kollaboratív bútormárka, ami időtálló kisszériás és egyedi bútorokat készít. Válogatott tervezőkkel és műhelyekkel együttműködve fenntartható, funkcionális, egyszerű tárgyak létrehozására törekszünk. Az építészettel való szoros kapcsolatunk alapvetően meghatározza a tervezői hozzáállásunkat: figyelünk a szerkezeti és műszaki részletekre, keressük az ésszerű funkcionalitás és a színvonalas megjelenés egyensúlyát. Márkánk alapját három kulcsszóba sűrítettük, amik meghatározzák munkánkat: kommunikáció, kombináció, kompozíció.

Vásárolj közvetlenül a gyártótól Magyarország első design piacterén.

Egyedi kérésed van?

Egyedi megrendelések és érdeklődés céljából írj üzenetet és vedd fel a kapcsolatot a Komok csapatával!