DBE FURNITURE

A DBE.FURNITURE egy nyitott piactér fenntartható és innovatív design tárgyak számára. Egy új paradigmát hirdetünk, amellyel szeretnénk megváltoztatni azt, ahogyan látjuk, tervezzük, gyártjuk és forgalmazzuk a termékeket. 

Új paradigma

A piacterünkön kínált bútorok magas szinten személyre szabhatóak, fenntartható anyagokból készülnek és helyileg, a megrendelőhöz legközelebb eső partnerünk által kerülnek legyártásra.

Személyre szabható

Az egyedileg tervezett csomópontoknak és keretrendszernek köszönhetően a bútoraink egyedi méretben, széles szín és anyag variációkkal is megrendelhetőek, ugyanakkor megőrzik eredeti karakterüket és funkciójukat.  

Fenntartható

Fenntartható gyártási folyamatunk a környezet iránti rendíthetetlen elkötelezettségünket tükrözi, kiküszöbölve a túltermeléssel járó pazarlást, mellyel letesszük a voksunkat a lelkiismeretesebb és tudatosabb választás mellett. 

Hogyan működik? 

Ha megrendelsz egy terméket, azt a hozzád legközelebb eső partnerünkkel gyártatjuk le. A bútorok kivételes minőségéről, annak összeszereléséről, kiszállításáról és a kivételes vásárlói élményről a megbízott bútormenedzsereink gondoskodnak. 

A lokalizált gyártás amellett, hogy a termékekhez köthető károsanyag kibocsájtás csökkentését eredményezi, a helyi KKV-knak, így a lokális gazdaságnak is jót tesz. 

Vásárolj közvetlenül a gyártótól Magyarország első design piacterén.

Egyedi kérésed van?

Egyedi megrendelések és érdeklődés céljából írj üzenetet és vedd fel a kapcsolatot.