Hannabi Sofa

Műhelyükben személyre szabott, ergonomikus, egyedi kanapék születnek egy jól tervezhető, a vásárlók számára is használható rendszerben. Minden kanapé sorszámozott, egyedi darab, amely centiméter pontosan az ügyfeleik igényeire készül.

Filozófia

A kanapé természete a befogadás, az együttlét és az intimitás. Léptékei nagyon meghatározóak a térben és a család vagy a közösségek működésében egyaránt, ezért a HANNABI kanapék interaktív módon a felhasználók közreműködésével születnek

Tervezhető

A rendszer kortalan alapformája centiméter pontosan együtt tervezhető az épület léptékeivel, lenyűgöző harmóniát teremtve a térben.

Fenntartható

A jövőnk kulcsa a tudatos és etikus fogyasztás. A HANNABI csapata arra törekszik, hogy időtálló értéket teremtsen, így a vásárlóikkal együttműködve olyan személyre szabott bútorokat készítenek, amik valós igényeikre készülnek és egy életen át kiszolgálják őket.

Egyediség mesterfokon

A keleti filozófiák egyszerűsége és felelősségteljes forráshasználata a vezető szál a tervezési munkáik során a kezdetek óta. Ezzel a reduktív japán szemlélettel, egyetlen formával dolgoznak, amelyet folyamatosan tökéletesítenek és fejlesztenek, immár 13 éve. A bútorok gondos kézi munkával, hazai műhelyben készülnek az elsőtől az utolsó fázisig, mint egy jól szabott öltöny, amitől sosem akarunk megválni.

Vásárolj közvetlenül a gyártótól Magyarország első design piacterén.

Egyedi kérésed van?

Egyedi megrendelések és érdeklődés céljából írj üzenetet és vedd fel a kapcsolatot.